Goliath Logon Simulator for Citrix

Goliath Technologies julkaisi ensimmäisen logon simulaattori-ohjelmansa Citrixille.

Ohjelmisto on suunnattu tietohallintoyksiköille jotka haluavat ennakoivasti lyhentää XenApp ja XenDesktop kirjautumisaikoja ja siten parantaa loppukäyttäjäkokemusta.

Goliath Logon Simulator on markkinoiden ainoa tuote joka varmistaa loppukäyttäjän onnistuneen kirjautumisen aloittamalla aidon Citrix session jossa simuloidaan kaikki samat vaiheet kuin aidon käyttäjän logon prosessissa tapahtuu. Se on suunniteltu jatkuvasti arvioimaan reaaliajassa että Citrix sessio mukaan lukien NetScaler, toimivat oikein ja että sovellus on julkaistu loppukäyttäjälle ongelmitta.

Goliath Logon Simulator tuottaa reaaliaikaista kuvaa kaikista julkaistuista sovelluksista sekä desktopeista riippumatta siitä ovatko ne onnistuneet, epäonnistuneet tai hitaat. Goliath Logon Simulator generoi hälytyksen pääkäyttäjälle heti kun ongelma ilmenee simuloidun käyttäjän triggeröimänä, ei loppukäyttäjän. Ominaisuus tuo aikaa ratkaista ohjelmiston havaitsema vika ennen kun siitä tulee palaute ja tiketti loppukäyttäjältä.

Hyvän loppukäyttäjäkokemuksen tuottaminen Citrix ympäristössä vaatii monien IT infrastruktuurin osien ja elementtien toimimista oikein ja yhdessä. Etäyhteys, sovellukset, työpöytä ja yksittäiset elementit sovelluksen julkaisemisessa voivat näyttää toimivan ongelmitta monitorissa tai testatessa yksittäisinä kokonaisuuksia, mutta Goliath Logon Simulatorin hienous on ajaa ja testata integroituja julkaisuprosesseja useimmilla käyttäjillä yhtä aikaa kattaen kaikki etäyhteydet, sovellusten saatavuuden, NetScaler, Web Interface/StoreFront, Delivery Controllers, Active Directory, licensing serverin, SQL ja Citrixin jakeluinfrastruktuurin joka peittää helposti logon ongelmat, suorituskykyongelmat ja sovellus- ja työpöytäongelmatiikan. Goliath Logon Simulator käsittelee kaikki edellä mainitut simuloidussa prosessiaan.

Goliath Logon Simulatorin  kehittäjät kertovat saaneensa asiakkailtaan haasteen ratkaista pitkään vaivanneen ja hyvin tunnetun ongelman Citrixin logon prosesseissa. Pääkäyttäjät saavat valituksia tietäen että ongelman juurisyyn on pakko olla jakelun infrastruktuurissa, mutta heillä ei ole työkaluja löytää ja ratkaista ongelmaa saati estää sitä ilmenemästä jatkossa.

Goliath Logon Simulator  on nyt saatavilla ja siitä saa täysin tuetun 30 vuorokauden ilmaisen kokeilulisenssin.

Lisätietoa Goliath Technologies.


14.11.2014 Liekovuo