CUGC

cugc

https://www.mycugc.org/

Citrix User Group Community on Pohjois-Amerikan ja EMEAn alueella toimiva Citrix käyttäjien yhteisö, jonka missio on auttaa jäseniään ja heidän liiketoimintaansa koulutuksen, tiedon jakamisen, verkostoitumisen ja vaikutusmahdollisuuksien kautta.

CUGCn foorumeilla on vilkasta keskustelua kaikesta Citrixin ympärillä sekä siellä on hyvä mahdollisuus verkostoitua lokaalisti tai kansainvälisesti. Palvelun kautta on mahdollisuus osallistua lukuisiin mielenkiintoisiin webinaareihin. CUGCn perustettavat ryhmät perustuvat sijaintiin sekä erityisiin kiinnostuksen alueisiin. Tämänhetkiset ryhmät näet tästä linkistä.

EMEA –ryhmien jatkoksi olemme nyt perustamassa Citrix User Group Finland –ryhmää. Toivomme kaikkien jäseniemme ja myös Citrixin teknologioista kiinnostuneiden ei-jäsenienkin liittyvän CUGCn ja ilmoittavan kiinnostuksestaan liittyä tähän tulevaan lokaaliin Suomen ryhmään.

Sisäänkirjautumisen jälkeen CUGF –ryhmän perustamiseen liittyvä keskustelu löytyy kohdasta: Forums -> Groups Starting -> Group forming in Finland

Tarvitsemme ryhmään vähintään 20 henkilöä jotta sääntöjen mukaan voimme perustaa sen. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan ensimmäisten joukkoon! Ilmoittakaa liittymisestänne yllä mainitussa keskustelussa niin tiedämme milloin raja saavutetaan ja aloitamme virallisen ryhmän perustamisprosessin 🙂

Lisätietoja foorumilla tai cugc-info@cug.fi