Citrix

About Citrix:

Citrix (NASDAQ:CTXS) johtaa siirtymistä ohjelmistomääritettyyn työympäristöön yhdistämällä virtualisoinnin, liikkuvuuden hallinnan, verkottumisen ja SaaS-ratkaisut, joiden avulla liiketoiminnot ja ihmiset pystyvät työskentelemään uusin ja paremmin tavoin. Citrix-ratkaisut mahdollistavat liiketoiminnan liikkuvuuden tarjoamalla turvallisia ja liikkuvia työpöytiä, joiden kautta työntekijät saavat välittömästi pääsyn sovelluksiin, työpöytiin, tietoihin ja viestintään millä tahansa laitteella sekä minkä tahansa verkon tai pilven kautta. Vuonna 2015 Citrixin liikevaihto oli 3,28 miljardia USD. Sen ratkaisut ovat käytössä ympäri maailmaa yli 400 000 organisaatiossa sekä yli 100 miljoonalla käyttäjällä. Lue lisää osoitteesta citrix.fi.

Citrix mittaa teknologian arvon sen mukaan, paljonko se hyödyttää ihmisiä. Kysymys on siitä, mitä pitää tehdä ja saavuttaa. Tämä visio inspiroi meitä rakentamaan mobiileja työtilaratkaisuja, jotka tarjoavat ihmisille uusia tapoja työskennellä paremmin antamalla saumattoman ja turvallisen pääsyn tarvittaviin sovelluksiin, tiedostoihin ja palveluihin millä tahansa laitteella ja missä tahansa.

Tällä uudella aikakaudella työtä ei ole enää sidottu tiettyyn paikkaan, vaan sitä voi tehdä missä tahansa inspiraation iskiessä.  Tästä on hyötyä ihmisille, IT-osastoille sekä liiketoiminnalle.  Innovaatiomme, sitoutumisemme ja työn tulevaisuutta koskevan visiomme kautta muutamme päivittäin tuhansien organisaatioiden toimintaa joka puolella maailmaa.  Citrix ei muuta vain liiketoiminnan pelisääntöjä vaan koko elämän.