CUG.fi

Citrix Professionals in Finland Unite!

Yhdistystoiminta tarvitsee jäseniä. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään, eikä tuota turhaa spämmiä.  Voit halutessasi erota milloin vaan jäsenyydestäsi ilmoittamalla siitä meille. Liittymällä jäseneksi saat aina ensimmäisten joukossa tiedot uusimmista tapahtumistamme.

Tallennamme sinusta antamasi tiedot jäsenrekisteriimme. Yksityiskohtaisen rekisteriselostuksen löydät täältä.

Tervetuloa kerhoon 

Liity henkilöjäseneksi     Liity yritysjäseneksi   Eroilmoitus

Jäsenasiat

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki tiedot ja lomakkeet joita yhdistyksemme pyörittämiseen tarvitaan.Voit liittyä jäseneksemme joko yksityishenkilönä, tai edustamasi yhteisön kautta yritysjäseneksi, joiksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, kuten yritys, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Citrix User Group Finland

CUG.fi on kesäkuussa 2003 yksityisten henkilöiden toimesta perustettu vapaaehtoisvoimin toimiva, vapaamuotoinen käyttäjäyhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Citrix-asiantuntijoiden keskustelufoorumina ja tarjota ajankohtaista tietoa Citrix-järjestelmien käyttökokemuksista ja kehittymisestä.

Toimimme vuoteen 2016 asti suomenkielisellä nimellämme SCKY, eli Suomen Citrix Käyttäjien Yhdistys, mutta otimme käyttöön nykyisen nimemme toiminnan muuttuessa yhä kansainvälisemmäksi.
Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki.

Tukea työhösi

Yhdistyksen tavoitteena on tukea Citrix-käyttäjien verkostoitumista, edistää tiedonvälitystä ja tarjota best practises-kokemuksia jäsenilleen järjestämällä pääasiassa erilaisia teemaseminaareja ja tapaamisia.

Yhdistys on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille jotka työkseen kehittävät ja ylläpitävät Citrix- ympäristöjä, mutta myös muut asiasta kiinnostuneet voivat liittyä yhdistyksen jäseniksi.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi yhdistyksen toimintaan.

Liity henkilöjäseneksi     Liity yritysjäseneksi