GoToMeeting Free -ota käyttöön ilmaiseksi

GoToMeeting Free on yksinkertainen ja nopea tapa ottaa yhteyttä kollegoihisi tai ystäviisi verkkopohjaisella videokeskustelulla. Voit synkronoida nopeasti projektin tai ottaa yhteyttä ystävääsi.

Näytön tai asiakirjan jakaminen onnistuu vain yhdellä napsautuksella (Google Chromessa).

Ei sisäänkirjautumista

Online-istunnot ilman säätämistä Jokaisella istunnolla on ainutkertainen linkki. Jaa se helposti sähköpostitse, chatissa tai somessa. GoToMeeting Free tekee tapaamisista helppoja ja miellyttäviä. Jos osaat avata selaimen, osaat käyttää GoToMeeting Free -sovellusta. Ei kirjautumista tai latauksia!

Jaa työsi

Jaa näyttösi ja asiakirjasi tehdäksesi istunnostasi vieläkin tuotteliaamman.

Kuinka GoToMeeting Free eroaa GoToMeetingin premium-versioista?

GoToMeeting Free on nopea videokeskustelutyökalu jopa kolmelle hengelle. Tämä tuote on ihanteellinen nopeisiin synkronointeihin ja pienten tiimien palavereihin. Premium-versiot on suunniteltu suuremmille tiimeille ja niissä on enemmän ominaisuuksia, kuten työpöydän jakaminen, äänikontrollit, istuntojen ajoittaminen, tallentaminen ja puhelimen ääni ammattimaisempaa ja järjestäytyneempää istuntoa varten. GoToMeeting Free voi täydentää GoToMeetingin premium-versioita tai toimia itsenäisesti tehokkaana viestintävälineenä.

Mitä tarvitsen GoToMeeting Free -sovelluksen käyttämiseen?

Tarvitset viimeisimmän Chrome tai Firefox -selaimen Windowsille tai Macille. Varmista, että sinulla on toimiva webbikamera, mikrofoni ja kaiuttimet.

Miten?

Mene osoitteeseen https://free.gotomeeting.com joko Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimella.

Klikkaa ”Aloita istunto”

Salli GoToMeeting Freen käyttää kameraa ja mikrofonia ja olet valmis vieraita varten!

Kutsu muita plus ihmiset -kuvakkeella – Kopioi ja Jaa GoToMeeting Free -linkki sähköpostitse, chatissä tai somessa.

Kuinka monta ihmistä voi osallistua GoToMeeting Free -istuntoon?

GoToMeeting Free toimii jopa kolmen hengen kesken. Tämä on ihanteellista erittäin pienille ryhmille, jotka kaipaavat pikaisia keskusteluja ystävien tai kollegoiden kanssa. Jos haluat enemmän kuin kolme ihmistä istuntoon, kokeile GoToMeetingin premium-versioitamme. Voit rekisteröityä 30 päivän kokeluversioon GoToMeeting Free -sovelluksessa napsauttamalla oranssia GoToMeeting-logoa tai vain menemällä osoitteeseen gotomeeting.com.

Sisältääkö GoToMeeting Free live teknisen tuen?

GoToMeeting Free ei sisällä livekeskustelutukea tai puhelintukea.

Mitä selainta minun tulee käyttää käyttääkseni GoToMeeting Freetä?

Tällä hetkellä tuemme Mozilla Firefoxia ja Google Chromea Windowsilla, Macillä ja Linuxilla.

Chrome Androidille on kehittelyvaiheessa, joten voit kokeilla sitä. Kehotamme kuulokkeiden käyttämistä äänentoiston parantamiseksi. Chromea iOS:ssä ei tueta.

Voivatko vieraani tai minä itse käyttää Internet Exploreria ja Safaria?

Ei, näitä selaimia ei tueta tällä hetkellä. Toivomme lisäävämme tuen näille tulevaisuudessa.

Voinko saada oman kokoushuoneen kustomoidulla linkillä/URLilla?

Kyllä, Klikkaa ”Claim room ” kun olet kokouksessa.

Voinko käyttää GoToMeeting Free -sovellusta useammin kuin kerran?

Kyllä. Voit käyttää linkkiä uudelleen ja lisätä sen kirjanmerkkeihisi, ja jos kadotat linkin, avaa vain uusi GoToMeeting Free. Kun avaat GoToMeeting Freen, voit lisätä GoToMeeting Free -linkin toistuvien istuntojen kutsuihin.

GoToMeeting Free on ilmainen. Miksi?

GoToMeeting Free on kokeellinen tuote. Toivoisimme, että käytät sitä niin paljon kuin haluat, kun vain vastavuoroisesti annat meille arvokasta palautetta, jonka avulla voimme tehdä GoToMeeting Free -sovelluksesta entistäkin paremman.

Entäs turvallisuus?

Yhteydet palvelimillemme sekä ääni-/videopuhelut ovat oletusarvoisesti suojattuja. GoToMeeting Free:n URL luodaan satunnaisesti ja niitä on erittäin vaikea arvata. Vain ne, joille jaat tämän URL:n, voivat liittyä istuntoon. Kun jaat GoToMeeting Free URL:n jonkun kanssa, hän voi liittyä vapaasti tähän GoToMeeting Free -istuntoon.

Vianetsintä

Muut eivät kuule minua.

Tarkista, että olet sallinut selaimellesi pääsyn kameraan ja mikrofoniin. Jos olet sallinut pääsyn, tarkista, että Chrome on valinnut oikean mikrofonin napsauttamalla kamerakuvaketta osoiterivillä – sinulle näytetään pudotusvalikko kaikista laitteista, joista voit valita oikean laitteen.

Muut voivat nähdä minut.

Tarkista, että olet sallinut selaimellesi pääsyn kameraan ja mikrofoniin. Jos olet sallinut pääsyn, tarkista, että Chrome on valinnut oikean kameran napsauttamalla kamerakuvaketta osoiterivillä – sinulle näytetään pudotusvalikko kaikista laitteista, joista voit valita oikean laitteen.

Jos yllämainittu ei toimi, joskus muut sovellukset voivat estää webbikameran käytön. Poistu muista sovelluksista, jotka ovat voineet käyttää kameraa aikaisemmin ja päivitä GoToMeeting Free -sovelluksen välilehti.

KAIPAATKO LISÄOMINAISUUKSIA? KOKEILE GOTOMEETING PRO -VERSIOTA.

Kuinka päivitän GoToMeetingin premium-versioon?

Voit aloittaa ilmaisen kokeiluversion käytön milloin tahansa gotomeeting.com:issa. Voit myös päivittää suoraan GoToMeeting Free -sovelluksesta. Istunnon aikana näet mahdollisuuden päivittää premium-versioon, kun lisäät uusia osanottajia istuntoon tai kun napsautat GoToMeeting-kuvaketta istunnossa.

 


8.11.2014