Citrix Synergy Unplugged 2018 -Tule mukaan 12. kesäkuuta

Citrix tuo Synergy 2018:n Suomeen 12. kesäkuuta lähestyen sitä paikallisesta näkökulmasta. Tule mukaan kuulemaan kuinka Citrix-ratkaisut auttavat sinua eteenpäin digitaalisella matkallasi. Aamupäivä keskittyy verkkoihin. Esittelyssä mm. NetScaler tuoteryhmän uutiset ja uutuudet ja kuulemme Citrixin oman näkemyksen tulevaisuuden verkoista. Iltapäiväosuudessa aiheina ovat mm. sovellusvirtuaalisointi, VDI, sovellusten luotettava toimittaminen ja turvallinen mobiiliteetti.
Päivän päätteeksi järjestetään vielä verkostoitumis/cocktail -osuus aina kello 18.00 asti. Liity mukaan hyvään seuraan keskustelemaan kollegoiden, alan toimijoiden ja Citrix-tiimin kanssa.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu tämän linkin kautta Voit rekisteröityä koko päivän tilaisuuteen klo 8.30-16.45, tai ainoastaan aamupäivän Synergy Unplugged Networking –tilaisuuteen klo 8.00-13.00.

Kaikki mukaan, nähdään Leppävaarassa!