Cubefree on reissupetterin työkalu

Citrix Labs on julkaissut uuden sovelluksen nimeltä Cubefree helpottamaan etätyöntekijöitä. Kyseessä on mobiilisovellus joka auttaa etätyötä tekevää löytämään hyvän paikan työn teolle maisemakonttorin kuution ulkopuolelta. Kyseessä on ensimmäinen liikkuville ja etätyötä tekeville suunnattu yhteisö joka mahdollistaa opastaa ja verkottua kaltaistensa kanssa. Ohjelmasta on ulkona versiot iOS ja HTML 5 alustoille.

Jos olet työskennellyt etänä tiedät ettei aina ole helppoa löytää hyvää työskentelypaikkaa lähiympäristöstään saati sitten vieraasta kaupungista toisella puolen palloa. Cubefree löytää sopivat paikat lähistön kahviloista, kirjastoista ja muista sopivista paikoista ympäri maapallon ja tiedät jo etukäteen onko paikassa riittävät langattomat yhteydet, parkkipaikka, vapaa pistorasia ja työnteolle sopiva melutaso, mitä palveluita on tarjolla tai onko paikka liian ruuhkainen. Tiedot paikoista pohjautuvat muiden järjestelmän käyttäjien ylläpitämiin ja jakamiin tietoihin.

Löydettyäsi sopivan paikan näet järjestelmästä onko paikassa muita järjestelmän käyttäjiä joiden kanssa voit halutessasi verkottua. Jaa pöytä, tarjoa kuppi kahvia, laajenna sosiaalista jalanjälkeäsi.

Jos matkustat paljon työn tai huvin vuoksi tai työsi on yhtä matkaelämää tien päällä, Cubefree auttaa sinut löytämään myös paikat ladata mukanasi olevat laitteesi ja saada kuppi kunnon kahvia.

Cubefree on bisnesystävällinen tuote jolla myös mm.  kahvilan pitäjät ja yhteistyöskentelypisteitä tarjoavat yritykset voivat tarjota Cubefree yhteisölle tarjouksia ja  houkutuksia palata uudelleen.

2.11.2014 Liekovuo