Citrix 2019 Technology Landscape

Citrix julkaisee vuosittain viiden vuoden vision siitä mihin teknologia vie meidät ja mikä sen vaikutus on ihmiseen ja yhteiskuntaan. Viime vuoden teema oli Insights for Inspiration ja tämän vuoden nimenä on rankankielinen Joie De Vivre jolla on Citrixin mukaan kaksi merkitystä: elämän ilo ja itsensä toteuttaminen. Visio ulottuu vuoteen 2019 ja sivuaa koko teknologia-alaa.

2019 Technology Landscape -julkaisulla Citrix haluaa auttaa yrityksiä ja yksitöitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tämän vuoden julkaisu päivittää ajan tasalle kehittymässä olevat trendit ja pohtii työn käsitettä tulevaisuudessa. Julkaisu on taitettu lehtimuotoon erillisiksi helposti luettaviksi artikkeleiksi. Teemat ovat koulutus, rahoitus ,terveydenhuolto, vähittäiskauppa, valmistus ja talous.

Lataa n.40 Mb PDF ja lue julkaisu tämän linkin kautta (ei vaadi rekisteröitymistä).

4.11.2014 Liekovuo