Citrix pyytää sinua kirjoittamaan sertifiointikokeet ja kurssimateriaalit

Kyseessä on crowdsourcing, joukkouttaminen. Citrix on päättänyt joukkoutaa osan koulutuskursseistaan ja koekysymyksistään. Yritys kertoo että, asiakkaat ovat halunneet osallistua mukaan koulutusohjelmien laadintaan ja on varma että koulutusohjelmat vahvistuvat muutoksen myötä. Citrix arvostaa uusinta kokemusta ja tietämystä kokeittensa yhteydessä kertoo ohjelman FAQ (lataa tästä PDF muodossa).

Osallistujat tähän ohjelmaan voivat tulta mistä tahansa, jopa Citrixin oma henkilökunta voi osallistua mutta osallistujan tulee olla sertifioitunut siinä tuotteessa jota hän aikoo dokumentoida.

Julkaistu Content Development Guide (PDF) kuvaa tarkemmin minkä tyyppistä sisältö Citrix haluaa ja pyytää vääriä vastauksia testikysymyksiin jotta ne olisivat mahdollisimman todenmukaisia ja uskottavia.

CTX_logo2011