ShareFile Connectors for Microsoft Office 365

Windows, MacOS, iOS, Android, läppärit, puhelimet ja  tabletit. Olemme tottuneet siihen että nykyaikaisessa yrityksessä on multitoimittajaympäristön laitteita ja käyttöjärjestelmiä.

Nyt on aika hyväksyä samanlainen sirpaloituminen myös datan kohdalla. Vaikka tietohallinnon näkökulmasta voisi olla houkuttelevaa sivuttaa ongelma tai yrittää estää loppukäyttäjää käyttämästä lukuisia tiedostojen tallennus- ja jakopalveluita, järkevämpää on hyväksyä tosiasiat eli se että loppukäyttäjällä on ennennäkemätön määrä vaihtoehtoja ja vapaus valita suuresta joukosta käteviä ilmaisia pilvivarastoinnin  ja -jakamisen tuotteista joiden lukumäärä vaan kasvaa tasaista tahtia.

Datafragmentoituminen on uusi normaali.

Ongelman ratkaisemiseksi ShareFile esitteli viime vuonna connectorit verkkojaoille sekä SharePointille sekä alkuvuodesta julkaistun Personal Cloud Connectorin.

Citrixin uusin täydennys sarjaan on juuri julkaistu julkaissut  ShareFile Connectors for Microsoft Office 365. Nämä connectorit mahdollistavat turvallisen mobiilin pääsyn ja editoinnin asiakirjoihin jotka ovat tallennettuina SharePoint Online ja OneDrive for Business säilöissä.

XenMobile yhdessä ShareFile’n kanssa tarjoaa huippusuojatun tavan  päästä kiinni ja editoida mobiililaitteilla Office 365 sisältöä joka on tallennettu MDX-wrapped säilöihin.

ShareFile Connector for Office 365  mahdollistaa:

  • linkata ShareFile tili Office365 tiliin ja siten nauttia single-sign-on toiminnallisuudesta useilta mobiililaitteilta
  • päästä kiinni SharePoint online asiakirja-arkistoihin ShareFile mobiililaitteella
  • SharePoint tiimikansion Check in and check out -toiminnot
  • pääsyn OneDrive for Business tiedostoihin ja kansioihin käyttäen suojattua ShareFile mobiilisovellusta
  • Word, Excel, PowerPoint ja PDF tiedostojen editoinnin käyttäen ShareFile’n dokumenttieditoria
  • liikuttaa suojatusti sisältöä Office 365:n ja ShareFile’n välillä

ShareFile Connectors for iOS ovat tuettuina käytettäessä tuoreinta versioita tuotteesta ShareFile apps for iPhone and iPad.

ShareFile Connector for Office 365
Adding the ShareFile App to your SharePoint Online Site


1.11.2014 Liekovuo