Citrix ShareConnect

 

Citrix ShareConnect tuo PC desktop kaltaisen käyttöliittymän ja toiminnallisuuden iPad ja Android laitteille

Citrix on parhaimmillaan juuri näissä pienissä arkea helpottavissa lisäohjelmissaan. Lupaus siitä että voit työskennellä laiteriippumattomasti on totta, mutta laitteiden käyttömukavuuksissa on isoja eroja kun käytetään esimerkiksi Windows ohjelmia tablettilaitteilla joiden käyttöjärjestelmän mukanaan tuomat erilaisuudet käytössä tekevätkin monasti helppokäyttöisyydestä jotain ihan muuta.

Citrix ShareConnect on saatavissa iPadeille sekä Android tableteille laitevalmistajan verkkokauppojen iTunes App Store ja Google Play kautta. Se tuo laitteeseen käyttöliittymän joka muistuttaa perinteistä Windows tyylistä käyttöliittymää johonka olemme tottuneet.

Muita ominaisuuksia ovat mm.  tiedostojen saanti ja editointi. ShareConnect näyttää aina viimeksi käsitellyt tiedostot mahdollistaen käyttäjien käyttää ja editoida tiedostoja helposti natiivi desktop sovelluksilla yritysverkossa tarvittaessa.

Yritysverkot näpäytyksen päässä. Verkkoyhteydet ovat sisäänrakennettuina ShareConnect sovelluksiin mahdollistaen työntekijän käyttää resurssi-intensiivisiä perinteisiä yrityssovelluksia. Nyt iOS ja Android alustat pystyvät vääntämään raskaimpia yrityssovelluksia kuten CAD ja Illustrator ohjelmistoja ongelmitta.

Innovatiivinen design takaa että PC sovellukset ovat optimoituja tablettialustalle koko ruudun tilassa jossa käyttäjät voivat käyttää myös tablettikäyttöjärjestelmille ominaisia eleitä kuten; swipe, pinch ja zoom sekä täyttä näppäimistöä.

ShareFile tarjoaa 1 Gt:n ilmaista Citrix ShareFile levypintaa ja Citrix ShareFile asiakkaat voivat kirjautua olemassa olevilla ShareFile tunnuksillaan.

 

28.10.2014 Liekovuo