Arrow ECS valittu Citrixin yleiseurooppalaiseksi SaaS jakelijaksi

Citrix valitsi Arrow ECS:n ensimmäiseksi yleiseurooppalaiseksi jakelijaksi laajentaessaan SaaS ratkaisujensa Euroopan kanavaa. Jakelusopimuksen mukaisesti Citrix SaaS tuotteet ovat saatavilla ArrowSphere pilvipalvelualustalla mahdollistaen Arrow’n jälleenmyyjien myydä Citrix SaaS tuotteita joko oman tai ArrowSpheren White-Label-verkkokaupan toiminnallisuuden kautta.

Heinäkuussa 2012 julkaistu ArrowSphere verkkokauppa-alusta on käytössä tällä hetkellä seuraavissa maissa UK, Espanja, Ranska, Saksa ja Tanska. ArrowSphere jatkaa laajentumistaan Euroopan markkinoilla. ArrowSphere alustan avulla jälleenmyyjät voivat muokata verkkokauppaansa, tai asiakkaan näkymän vastaamaan omaa yrityksensä visuaalista ulkonäköä tai brandiä.

Yhteistyö on tärkeä askel Citrixin määrätietoisessa laajentumisessa, samoin kuin toukokuussa käynnistyneessä Citrix SaaS Advisor (CSSA) – ohjelmassa. Laajentuminen tapahtuu käyttämällä paikallista ja alueellista lähestymistapaa strategisten kumppanien kanssa mahdollistaen näin sekä kumppanien, että asiakkaiden hyödyntää Citrix teknologiaa.

 

CSSA ohjelma sisältää:

  • mahdollisuuden SaaS myydä GoToMeeting, GoToWebinar, GoToTraining, GoToAssist, GoToMyPC ja Podio yhteistyö-, tuki- ja tiedostojenjako-ohjelmistoja
  • jatkuvat investoinnit Citrix SaaS markkinaresursseihin, viitemalleihin ja parhaisiin käytäntöihin
  • laajennetun API tuen integroitaessa Citrix Online palveluita yhteistyökumppaneiden pilvikauppapaikkojen järjestelmiin.

Yhdessä laajennetun Citrix Solution Adviser (CSA) järjestelmän kanssa uusi CSSA ohjelma muodostaa Citrix Global Chanel – ohjelman, jonka tarkoituksena on tukea nopeata pilvipalvelujen käyttöönottoa. Sen avulla pyritään pysymään tahdissa niissä nopeasti muuttuvissa tavoissa, joilla nykypäivän ihmiset työskentelevät.


12.7.2013 Liekovuo