Citrix Receiver for HTML5 versio 1.0 on julkaistu

Citrix Receiver HTML5 mahdollistaa käyttäjien käyttää XenDesktopin, XennAppin ja AppContollerin tuottamia sovelluksia ja työpöytiä HTML5 yhteensopivan selaimen kautta asentamatta Citrix Clientteja laitteisiin. 

Receiver for HTML5 integroituu Access Gatewayn StoreFrontin kanssa mahdollistaen käyttäjien hyödyntää sovelluksia ja työpöytiään suoraan selaimissaan.  XenDesktopin, XenAppin ja AppControllerin tarjoamat resurssit yhdistetään StoreFrontin toimesta ja toimitetaan webbisaitin Receiverin kautta. 
Käyttäjät joilla ei ole Citrix Clienttia asennettuna laitteessaan kirjautuvat saitille käyttäen HTML5 yhteensopivaa webbiselainta ja saavat sovelluksensa ja työpöytänsä suoraan selaimen välilehdissä.

Tuetut selaimet tätä kirjoittaessa:
Google Chrome 19
Mozilla Firefox 11

Tuotteen dokumentaatio löytyy Citrix eDocs’ista

Lataa


2.9.2012 Liekovuo