Citrix Podio on nyt yhteensopiva kaiken merkittävän kanssa

Citrix Podio, kaikkein avoimin ja joustavin yhteistyöalusta tukee nyt kaikkia merkittäviä pilvipohjaisia tiedostonjakelupalveluita sekä integroituu sisältöyhteistyö yritys YouSendIt -tuotteen kanssa jolla yritykset voivat turvallisesti jaella sisältöä, allekirjoittaa asiakirjoja laiteriippumattomasti.

Podio tarjoaa nyt integraation kaikkiin merkittäviin ja alansa johtaviin tiedostonjako ja storage palveluihin kuten ShareFile, SugarSync, Microsoft SkyDrive, Box, Dropbox, Evernote, Google Drive ja Google Docs ja nyt myös YouSendIt. Podio integraatio on saumaton myös seuraavien GoToMeeting, Zendesk, Freshbooks, Campaign Monitor ja Google Apps kanssa, samoin kuin ulkoiset bookmark ja sisältöpalveluihin kuten Google Alerts, Delicious, RSS and Instapaper.

Nykypäivänä mobilisti työskentelevät ihmiset työskentelevät hajallaan ja usein itse hankkimillaan laitteilla, sellaisilla joilla he työnsä haluavat tehdä. Uusi työtapa antaa Podion kautta mahdollisuuden valita paitsi käyttämänsä laite, myös käyttämänsä ohjelmistot runsaasta pilvipohjaisista web- ja mobilisovelluksista.

Nyt kun kaikki merkittävät pilvipohjaiset tiedostonjakelupalvelut on integroitu Podioon käyttäjät voivat klikata valitsemaansa tiedostojen jakelusovelluksen linkkiä ja saada työnsä suoritettua ilman taktikointia eri sisällön lähteistä. Myös ohjelmiston kyky jäsentää ja lisätä tarvittaessa sosiaalista sisältöä tiedostoihin oli sitten kyse statusmerkinnästä, yksityisviestistä käyttäjälle tai työnkulusta mahdollistaa käyttäjälle saumattoman kokemuksen.


9.7.2012 Liekovuo