CitrixReady ohjelma

Citrix Ready ohjelma

Citrix Ready -merkinnän avulla asiakkaat voivat helposti tunnistaa luotettavat kolmannen osapuolen tuotteet, joiden avulla he voivat parantaa Citrix-pohjaisia ympäristöjään. Citrix Ready -merkinnän saavat laitteet ja ohjelmistot, jotka täyttävät Citrixin perusteelliset verifiointikriteerit.

Citrix Ready -aloitteen avulla on helppo tunnistaa parhaat kolmannen osapuolen tuotteet ja ratkaisut, joita voi käyttää luotettavasti Citrix-ympäristöissä. Citrix Ready -nimitys merkitsee asiakkaille ja tulevaisuudennäkymille luottamusta Citrixin ja sen yhteistyökumppaneiden markkinoilla tarjoamien ratkaisujen laatuun.

Hanke syntyi Citrixin vahvasta ekosysteemistä, johon kuuluu laaja valikoima erilaisia Citrixin tuotteita täydentäviä laitteita ja ohjelmistoja. Hankkeeseen osallistuvien kumppaneiden tuotteet voivat osallistua ohjelmaan ja saada myynti- ja markkinointitukea Citrixin ohjelmien kautta. Lisäksi he voivat käyttää laitteissaan, ohjelmistoissaan sekä markkinoinnissaan Citrix Ready -logoa.

Citrix Ready tuotesivut
Citrix Ready partner ohjelma 

 

SCKY:n porukka on ollut Citrix Ready jo vuosien ajan
SCKY:n porukka on ollut Citrix Ready jo vuosien ajan

8.8.2011 Liekovuo