SCKY osallistui CDG Experience 2007, Explore New Horizons -tapahtumaan Maarssenissa Hollannissa

Retki oli Suomen CDG Europen järjestämä ja isännöimä ryhmämatka. Suomesta meitä oli mukana yhteensä lähes 20 henkilöä edustaen loppuasiakas- ja jälleenmyyjäkenttää.


Tapahtumassa oli tuttujen teknologioiden lisäksi monia erittäin mielenkiintoisia suomessa vielä suhteellisen tuntemattomia tuotteita ja niiden valmistajia joihin kannattaa tutustua tarkemmin.


Citrixin lisäksi esillä oli mm. seuraavat teknologiat: RES, HP Software, VMware, eEye Digital Security, Secure Computing,Expand Networks, Vizioncore, Ardence, PlateSpin.
SCKY:n ”Top 3 tutustumisen arvoista” -listalla ovat seuraavat ratkaisut:

SWSoftin virtualisiointituote Virtuozzo

joka eroaa kilpailijoistaan ennenkaikkea OS-virtualisoinnin osalta

SWSoft ja Citrix tekevät myös Technology Partners- Gold tason yhteistyötä, mikä näkyy mm. Virtuozzon Presentation Server tukena.

Ardence

Citrixin äskettäin hankkiman Ardencen OS Streaming- tekniikka avaa uusia mielenkiintoisia näkökulmia perinteisen arkkitehtuuriajattelun rinnalle.

Expand Networksin WAN-kiihdytysratkaisut

http://www.expand.com/


Sovelluskiihdytys Citrixin näkökulmasta löytyy täältä


CDG Europe Finland yhteistyöverkosto suomessa:

CDG Authorized Resellers
Appelsiini Finland Oy
Atea Finland Oy
EmCe Solution Partner Oy
Enfo
PCP Partner Oy

CDG Consulting Partner:
Strict

CDG Europe on johtava innovatiivisten IT ratkaisujen lisäarvotukkuri Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Iso-Britanniassa ja Benlux -maissa.

Tarjoamme asiakkaille yhdessä huolella valittujen kumppaniemme kanssa edistyksellisiä ratkaisuja IT-ympäristön käytettävyyden, hallittavuuden ja tietoturvan parantamiseksi.

Edustukseemme kuuluvat alan kehityksen kärjessä kulkevat päämiehet ja teknologiat kuten Microsoft SoftGrid, RES, eEye Digital Security, SecureWave, Expand Networks ja Ardence. CDG Europe toimii myös edustamiensa ratkaisujen virallisena koulutuskeskuksena niin asiakkaille kuin kumppaneille.

CDG Europe OY

Arkadiankatu 16 B 28

FI-00100 Helsinki

Finland

Puhelin: +358 9 2316 5221

Sähköposti: info[lisää miukumauku]cdgeurope.fi