Tatarinov ei kommentoinut myyntihuhuja

Huhut Citrixin flirttailusta mahdollisen ostajan löytymiseksi eivät ole mitään uutta, kertoo yhtiön CIO Kirill Tatarinov. ”Olemme ajan mittaan oppineet kehittämään vastustuskyvyn huhuille voidaksemme keskittyä bisneksen tekoon ja kurssissa pysymiseen” -kertoi Tatarinov TechTarget julkaisulle.

Citrix ilmoitti viime viikolla palkkaavansa Irlannin toimipisteeseensä 150 uutta työntekijää myyntiin ja tekniseen tukeen. Yhtiö kertoi Euroopan toimipisteiden kasvun olevan osa sen muutosta pilviteknologiatuottajaksi. Kotona Yhdysvalloissa Citrix on ottanut agressiivisemman otteen työpöytä- ja sovellusvirtuaalisointisektoriin päivittämällä XenDesktop ja  XenApp -tuotelinjojaan monasti kuluneen vuoden aikana.

Citrix palkkasi Microsoftilla pitkään  johtajana työskennelleen Tatarinovin toimitusjohtajakseen vuonna 2016.  ”Kun onnistut nykyisessä aallossa tulee sinusta itseriittoinen ja missaat seuraavan aallon” -sanoi Tatarinov marraskuussa Leadership Broward’s  Serving Up Leadership -tilaisuudessa.  ”Microsoft epäonnistui pilvisofta aallossa ja myös Citrix epäonnistui. Pilviteknologia on tärkein nykyisistä teknologiatrendeistä ja se muokkaa Citrixiä tällä hetkellä.”

Yhtiönä Citrix on johdonmukaisesti kieltäytynyt kommentoimasta myyntihuhuja.

Citrixin pääkonttori