NetScaler Connect -tapahtuma

Perjantaina 12. toukokuuta
08:30 – 12:00

Glo Hotel Sello
Leppävaarankatu 1
02600 Espoo

Citrixillä ”software-defined networking” oikeasti tarkoittaa samaa ohjelmistopohjaista verkkoratkaisuja sekä pilvessä että omassa konesalissa.

Pilvi tuo uusia mahdollisuuksia mutta sovellusten turvallisessa jakelussa pääroolissa ovat edelleen verkkoratkaisut. Kun sovellukset sijaitsevat hybridipilvessä, voi verkkoinfrastruktuurihankintoja tehdessä askarruttaa onko investointi vielä 5 vuoden päästä toimiva.

Tule paikalle kuulemaan ja oppimaan Citrix verkkoratkaisujen asiantuntijoilta parhaat käytännöt, joilla optimoit verkkoympäristösi.

Ilmoittaudu mukaan Citrix NetScaler asiantuntijoiden vetämään tilaisuuteen:

  • Konsolidoi etäkäyttöratkaisut yhtenäiseen portaaliin, jolla tarjoat kertakirjautumisen kaikkiin liiketoimintasovelluksiisi.
  • Turvaa kriittisiä sovelluksia pilvessä tai konesalissasi. NetScalerin Web-Application Firewall toiminnallisuus auttaa turvaaman web sovelluksesi uusilta kyberuhilta ja haavoittuvuuksilta.
  • Hybridi WAN arkkitehtuuri parantaa sovellusten suorituskykyä ja yksinkertaistaa sivutoimipisteiden verkkoratkaisuja. Joustavuus saavutetaan mm. Policy –pohjaisella dynaamisella verkkopolun valinnalla ja kaistan hallinnalla.
  • Netscaler Management & Analytics (MAS) muuttaa pelisäännöt. Analytiikan ja koneoppimisen hyödyntäminen tietoturvassa ja verkkojärjestelmänhallinnassa.

Ilmoittaudu mukaan tänään. Osallistujamäärä on rajoitettu.