Citrixin CEO Kirill Tatarinov -reikäkorteista 3D tulevaisuuteen

Kuuntele Podcast 22 min:

Citrixin toimitusjohtajana toimiva Kirill Tatarinov on seurannut alan kehitystä lähes alusta asti.

Nuorena poikana Neuvostoliitossa hän ohjelmoi reikäkorteilla toimivia tietokoneita ja nyt Citrixin toimitusjohtajana hän on mukana luomassa tietojenkäsittelyn tulevaisuutta. Hänen visionsa tulevaisuudesta on selkeä: meidän tulisi valmistautua seuraavaan suureen käyttöliittymämuutokseen 3D:n tuloon. ”Olemme aina katsoneet käyttöliittymää kuin se olisi paperiarkki, mutta uudet teknologiat vievät sen uusiin ulottuvuuksiin” -kertoo Tatarinov.

Tatarinovin visiota on mielenkiintoista kuunnella, onhan hän ollut alalla sen alkuhämärästä asti. Uransa alussa pyöritti hän vuosien ajan omaa startuppiaan siirtyen Microsoftin palvelukseen juuri silloin kun IT siirtyi keskuskoneista PC työasemiin. Nykyisessä tehtävässään Citrixillä ohjaa hän yritystä seuraavaan evoluutiovaiheeseen.

Technotopia on podcast paremmasta tulevaisuudesta. Se on tilattavissa Stitcher tai iTunes palveluiden kautta tai ladattavissa MP3 muodossa tämän linkin kautta.

2.3.2017 Liekovuo