Tiesitkö että Citrix virtualisoi myös web-sovelluksia?

Citrix Secure Browser mahdollistaa virtualisoida web-pohjaisia tai SaaS sovelluksia mukaan lukien client/server sovellusten web front-endit, taaten niille samat arvot kuin virtualisoiduille Windows sovelluksille. Helppo tapa yksinkertaistaa web-pohjaisten sovellusten hallintaa ja lisätä tietoturvaa.

Miten Secure Browser toimii?

Citrix Secure Browser mahdollistaa IT-osastojen tarjota tietoturvallinen etäyhteys web- ja SaaS sovelluksiin Zero endpoint konfiguraatiolla. Järjestelmän pääkäyttäjät valitsevat sovelluksen käyttöön parhaimman selaimen ja sen tarvitsemat lisäosat ja loppukäyttäjät saavat sen käyttöönsä yksinkertaisen URLin kautta. Pilven tai datakeskuksen kautta käynnistettävä sovellus avaa Receiver for HTML5 -istunnon loppukäyttäjän käyttämässä selaimessa lisäten ylimääräisen tietoturvakerroksen yritysverkon ja endpointin välille. Loppukäyttäjän laitteeseen tai paikalliseen välimuistiin ei säilötä selaushistoriaa, varmistaen että arkaluonteinen data pysyy turvassa datakeskuksessa. Loppukäyttäjän näkökulmasta kaikki sujuu huomaamattomasti ja ilman tarvetta kirjautua VPN’n tai paikallisesti asennettuun Citrix Receiveriin.