Atlantis esitteli edullisen VDI ratkaisun

Basic RGBAtlantis Computing esitteli Las Vegasissa järjestetyssä Citrix Synergy seminaarissa oman vaihtoehtonsa edullisen VDI:n toteuttamiseen. Kyseessä on keskikokoisille yritysten markkinoille suunnattu ratkaisu jolla työasemakohtainen kustannus saadaan puristettua 125 USD:iin.

Atlantiksen vaihtoehto perustuu yhteistyössä Citrixin kanssa toteutettuun ratkaisuun jossa Xen Serverissä pyörivä Citrix Workspace Suite ja Atlantiksen HyperScale yhdessä ohjelmistopohjaisen Atlantis USX tallennusratkaisujen kanssa yhdistyvät. Atlantiksen HypeScale yhdistää tietojenkäsittelyn, storagen, verkkoyhteydet sekä virtualisoinnin joka Atlantiksen mukaan pudottaa kulurakenteen VDI:n kohdalla 125 USD:iin per työasema. Houstatun jaetun desktopin hinnaksi tulee 82USD.

Atlantiksen HypeScale infrastruktuuri pitää sisällään täyden Citrix Workspace Suiten johon kuuluvat Citrix XenDesktop ja XenApp, sekä Citrix NetScaler yhdessä Atlantiksen data reduction infrastruktuuri joka valmistajansa mukaan vähentää tallennuskapasiteetin tarvetta jopa 90 prosenttia.

Atlantix_HyperScale_4700