Lataa ilmainen Citrix HDX for Dummies kirja

Citrix HDX for Dummies on ilmainen kirja joka tarjoaa helpon yleiskatsauksen Citrix HDX teknologiaan ja sen tuomiin hyötyihin loppukäyttäjille ja IT ylläpidolle esitellen Citrix HDX protokollan eri ominaisuudet. Kirja sisältää myös HDX 3D Pro – osion, joka nimensä mukaisesti keskittyy tarkemmin HDX 3D Pro -teknologiaan ja siihen miten se auttaa käyttäjiä työskentelemään etänä laajennetun grafiikan vaativien ohjelmistojen kanssa.

Tekijä lupaa kirjastaan päivitetyn version loppuvuoden 2014 aikana, kunhan Citrixin tammikuussa 2014 hankkima FrameHawk -teknologia on implementoitu nykyiseen tuotekehykseen. FrameHawk teknologialla tulee olemaan vaikutuksia HDX stackiin, koska se on suunniteltu rajallisten kaistojen; kuten GPRS ja satelliittiyhteyksien käyttöön.

Kirjan kirjoittaja Alexander Ervik Johnsen on norjalainen teknologiaevankelista, kirjoittaja ja puhuja joka on työskennellyt Citrix – ja Microsoft -teknologioiden kanssa vuodesta 1997. Tällä hetkellä hän työskentelee Norjan Arrow ECS:llä Citrix tuotepäällikkönä ja senior ratkaisuarkkitehtina. Alexander on usein nähty puhuja Norjan Citrix käyttäjäyhdistyksen tilaisuuksissa sekä mm. Citrix Synergy -konferensseissa.

Lataa kirja tämän linkin kautta.

Tutustu myös hänen omistamansa www.ervik.as teknologiasivustoon (englanniksi).


27.6.2014 Liekovuo