Citrix ja Googlen Chromebook

Google liittoutui Citrixin kanssa bisneskriittisten Windows sovellusten jakelemiseksi Chromebook -sarjaansa

Google ja Citrix ratkaisivat yhdessä bisneskriittisten Windows sovellusten jakelun Googlen Chromebook sarjaan. Chromebook laitteet ovat yleistyneet nopeasti yritysmaailmassa halvan hankintahintansa, vähäisen tuen tarpeensa sekä helppokäyttöisyytensä ansiosta. Wall Street Journalin raportin mukaan Chromebook for Business sarjan varustukseen kuuluvat mm. Citrix Receiver for HTML5 sekä Citrix XenApp virtuaalinen sovellusjakelu jotka mahdollistavat käyttäjien turvallisen pääsyn kaikkiin tarvittaviin Windows sovelluksiin.

Sovellusjakelussa käytetään myös Citrixin HDX teknologiaa takaamaan moitteeton loppukäyttäjäkokemus. Lisäksi laitteista löytyy Citrixin GoToMeeting Free videoneuvotteluohjelman tuki.

Citrix tarjoaa Chromebookeille -25 % kampanja alennuksen XenApp Platinium Edition versiostaan.  

Tutustu tarkemmin Googlen Chromebook -laitteisiin


22.4.2014 Liekovuo