Citrix ShareFile

Jaa, säilytä, synkronoi ja turvaa tiedostosi missä laitteessa tahansa

Tämän hetken työtrendit kuten etätyöskentely, BYOD sekä kasvava tarve työskennellä yhdessä etänä jakaen tiedostoja kolmansien osapuolten, kuten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa luovat kasvavia paineita IT osastoille jotka yrittävät sovittaa yhteen käyttäjiltä tulevat toiveet ja tietoturvavaatimukset.

Käyttäjät ovat ratkoneet ongelmat ottamalla käyttöön kuluttajille tarkoitettuja tiedostonjakopalveluita kuten Dropbox liikutellakseen tiedostoja eri laitteidensa välillä tai jakaakseen ne muiden kanssa yhteiskäyttöön. Yritysjohdon ja tietoturvallisuudesta vastaavien näkökulmasta yritysdatan vuotaminen edellä kuvatuille alustoille muodostaa suuren uhan tietoturvalle.

Citrixin ratkaisu edellä kuvattuun on Citrix ShareFile, joka paitsi ratkaisee ongelmakohdat myös helpottaa käyttäjän arkea monin tavoin tuoden mukanaan ominaisuuksia jotka eivät aiemmin ole mobiilikäytössä olleet mahdollisia.

Turvallinen ”seuraa minua” – palvelu tiedostoillesi

Citrix ShareFile on ”seuraa minua” – tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu joka mahdollistaa IT osaston tuottaa vakaa tiedostojen yhteiskäyttö, jakelu ja synkronointi palvelu jossa tiedot ovat kaikissa tilanteissa asianmukaisesti suojattu. Palvelu mahdollistaa ja turvaa nykyajan käyttäjän vaatiman laiteriippumattoman helpon mobilin työskentelytavan täyttäen silti yrityksen tiukatkin tietoturvavaatimukset. Tekemällä ”seuraa minua” datan käytön helpoksi ShareFile mahdollistaa työntekijöiden optimaalisen tuottavuuden laitteesta tai paikasta riippumatta.

Optimoitu niin mobiili-, virtuaali- kuin perinteisille alustoille

ShareFile tarjoaa moitteettoman käyttökokemuksen mobililaitteille natiivisovellusten kautta sisäänrakennetulla sisältöeditorilla ja mobiilioptimoidulla webbsivustolla.

Toisin kuin perinteisesti on ollut mahdollista käyttäjät voivat mobililaitteillaan käyttää kaikkia verkkoasemiaan sekä editoida ja tallentaa SharePoint ympäristössä.

Virtuaalityöpöytien on-demand synkronointi laskee huomattavasti verkkokuormaa, kaistantarvetta sekä tallennuskuluja lataamalla vain ne käyttäjän haluamat tiedostot joita hän haluaa katsella, editoida, tallentaa tai jakaa. Perinteisille laitteille tehdyt clientit takaavat moitteettoman käyttökokemuksen myös perinteisille pöytäkoneille ja kannettaville tietokoneille.

Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä mahdollistaa käyttäjien helposti jakaa jopa 100 GB turvallisesti organisaation sisällä tai sen ulkopuolella. Työtilakansiot mahdollistavat useiden käyttäjien yhdessä käyttää jaettuja tiedostoja. Käyttöoikeudet voidaan määritellä käyttäjäkohtaisesti. Työtilakansiot voidaan mukauttaa yrityksen brändin mukaisiksi ulkoasuiltaan.

Integroitavissa Citrix Receiveriin

ShareFile on haluttaessa integroitavissa Citrix Receiverin XenMobilen kautta mahdollisten yhden selkeän ja helppokäyttöisen keskitetyn pääsyn kaikkiin sovelluksiin ja dataan. Käyttäjä voi tallentaa, synkronoida ja jakaa dataa Citrix Receiver käyttöliittymästään käyttäen työkaluinaan joko paikallisia laitteen omia työkaluja, tai Citrix XenApp’in Windows ohjelmia. IT osasto voi toteuttaa kaksivaiheisen tunnistautumisprosessin sekä Microsoft AD pohjaisen kirjautumisen käyttäjän sovelluksiin ja dataan.

Turvallinen

Citrix ShareFile säilöö tiedostosi SSAE 16 auditoituihin datakeskuksiin ja kaikki liikenne käyttäjän ja ShareFilen välillä tapahtuu käyttäen AES 256-bittistä kryptausta Secure Socket Layer (SSL) tai Transport Layer Security (TLS) kryptausprotokollilla. Samoilla tavoin kuten pankit turvaavat yhteytensä. Tiedostot säilötään aina kryptattuina.

Power tools desktop käyttöön

ShareFilen desktop käyttäjien elämää helpottamaan on saatavissa kokoelma Power tools -lisäosia, joihin voit tutustua tarkemmin täällä

Rakennettu palvelemaan liiketoimintaa:

 • täyttää kaikki käyttäjien vaatimukset mobiilidatasta ja yhteistyöskentelystä, mutta säilyttää täyden kontrollin ja tietoturvan
 • välttää ja torjuu tietoturvariskit jotka ovat tulleet otsikoihin kuluttajapuolen tuotteissa kuten Dropbox
 • datan säilöntä pilvessä tai on premises StorageZonen kautta
 • auditointi ja raportointi ominaisuudet koko järjestelmälle ja tiedostonjaolle
 • kadonneiden tai varastettujen laitteiden datan tuhoaminen etänä
 • SAML Microsoft Active Directory integraatio

Suunniteltu käyttäjien ehdoilla:

 • turvallinen tiedostojen jakaminen ja synkronointi laitteesta kuin laitteesta
 • tiedostojen säilöminen ja synkronointi BYO laitteiden, yrityksen omien laitteiden, mobililaitteiden, tablettien, Mac tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden välillä
 • ShareFile integrointi työnkulkuohjelmistojen kuten Microsoft Outlook kanssa
 • pääsy tiedostoihin myös offline tilassa
 • yhdistää saumattomasti kaikki käytättäjän verkkolevyasemat ja Microsoft SharePoint kytkökset
 • mahdollistaa lähettää ja liikuttaa suuria jopa 100 Gt:n kokoisia tiedostomääriä

Tutustu tarkemmin ShareFilen tarjoamiin mahdollisuuksiin vierailemalla ShareFile sivustolla.

ShareFilen selkeä hinnoittelumalli on nähtävissä täällä.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Clientit mobiililaitteisiin

Apple iOS, Android, BlackBerry mobile ja Windows mobile sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi laitevalmistajien sivustojen kautta. Linkit löydät täältä.


23.9.2013 Liekovuo