Tukea tiimeille tehdä työnsä kuten he itse haluavat

Nyt osa Citrixiä oleva Podio on online- työskentelyalusta, joka tarjoaa uuden näkökulman siihen miten jokapäiväiset työt saadaan tehtyä. Maailmanlaajuisesti tuhansien tiimien, organisaatioiden ja yritysten luottamuksen jo ansainnut Podio antaa käyttäjilleen enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan aikaisemmin päättää itse miten työt tehdään.

Podio käyttäjä rakentaa Podio Apps työkaluilla itselleen työtilan, jossa voi tehdä yhteistyötä valittujen ihmisryhmien kanssa käyttäen hyväkseen työntekijäverkostoja. Kuka tahansa, ilman mitään teknistä osaamista, pystyy rakentamaan omat Podio Apps työkalut. Tai käyttäjä voi valita sadoista valmiista, ilmaisista sovelluksista Podion App Marketista. Sovellukset lisäävät rakenteen mihin tahansa liiketoimintaprosessiin tai projektiin, luoden samalla sosiaaliseen yhteistyöaktiivisuuden kommentointia ja keskustelua varten.


14.6.2012 Liekovuo