Citrix virtualisoi Mater Health Services sairaalat

Citrix teknologia virtualisoi Mater Health Services sairaalat

Terveydenhoitopalvelujen tuottaja yksinkertaisti sähköisen sairaskertomuksen toimittamisen seitsemälle eri toimipistelleen


 
Mater Health Services
Sijainti: Australia
perustettu vuonna 1906
Henkilökunta 7500
Sairaaloita 7 kappaletta
Asiakkaita 500.000 /vuodessa
Erikoisalat/palvelut listaus
WWW


Citrix ilmoitti 19.7.2011 julkaisemassaan tiedotteessaan että Mater Health Services on toteuttanut end-to-end virtualisointiratkaisun tarjotakseen työntekijöilleen nopeamman ja luotettavamman pääsyn sähköiseen potilaskertomukseen, liiketoimintasovelluksiin ja sähköisiin potilastietoihin.

Queenslandissa pääpaikkaansa pitävä voittoa tavoittelematon Mater Health Services terveydenhuollon tuottaja toteutti virtuaaliympäristönsä käyttäen Citrix XenDesktop, XenServer ja NetScaler tuotteita ja mahdollisti niillä lääkäreilleen ja hoitohenkilökunnalleen mahdollisuuden työskennellä tehokkaammin missä tahansa, millä laitteella tahansa ja milloin tahansa.

Citrix XenDesktop on olennainen osa Mater’in Smart Hospital -kliinisen tietotekniikan konseptia.
XenDesktop auttoi myös ratkaisemaan monet terveyden- ja sairaanhoitosektorin erikoistoimipisteiden laitehaasteet. Perustyöasema soveltuu huonosti sairaalaympäristön erikoistyöpisteisiin kuten neonataaliteho-osastoille, leikkaussaleihin ja sydänvalvontaosastoille sen suuren vikavirtavuodon takia.

Ennen Citrix ratkaisun käyttöönottoa Mater kokeili ja testasi muita tarjolla olleita virtualisointiratkaisuja puolentoista vuoden ajan. Testiaikana suurimmat haasteet kohdattiin korkean resoluution potilaskuvien liikuttamisessa ja katselemisessa eri sairaaloiden välillä.

Materin IT palvelutoiminnoista vastaavan johtajan Peter Nomikosin mukaan toinen avaintekijä Citrix XenDesktop ratkaisun valitsemiselle oli sen lääkäreille mahdollistama kyky etänä tarkastella korkearesoluution skannauskuvia ja videoita, mikä on välttämättömyys tarkan diagnoosin tekemiselle.

Tyypillinen potilaan tietokonetomografia tai magneettikuvaus tuottaa n. 4000 yksittäistä kuvaa. Oli tärkeää löytää ratkaisu joka pystyi takaamaan korkearesoluutio kuvien ja videokuvan sähköisen liikkumisen myös normaalityöajan ulkopuolella päivystysaikana tehtäville diagnooseille.
 

Mater tuottaa hoitopalveluita yli puolelle miljoonalle potilaalle vuosittain eri sairaaloissa. Sähköisessä muodossa olevien potilastietojen on oltava hoitohenkilökunnan saatavilla kaikissa eri toimipisteissä.

Citrixin virtualisointiteknologia mahdollistaa henkilökunnalle nopeasti ja turvallisesti kirjautua tarvitsemaansa tietoon miltä tahansa thin client laitteelta tahansa.

Mater otti aluksi Citrix XenDesktop käyttöön 85 thin client laitetta vuoden 2010 lopussa, kasvattaen laitemäärää käyttöönottoprojektissa 2000-2500 thin clienttiin maaliskuuhun 2011 mennessä.

Mater käyttää myös Citrixin palvelinvirtualisointi XenServer tuotetta houstatakseen XenDesktop työkuormia sekä Citrix NetScaler laitteita optimoidakseen sovellusjakeluja täyden virtualisoidun työpöydän toimittamiseksi etäyhteyksien päähän.

Parhaillaan Mater analysoi ja testaa mobiililaitestrategiaansa ja koekäyttää etänä käytettäviä kosketusnäyttölaitteita kuten iPad laitteita henkilökuntansa eri työtehtävissä.

Lähde: Citrix APAC lehdistötiedote

24.7.2011 Liekovuo