Tervetuloa uuteen Citrix käyttäjäkerhoaikaan

previ66ew_jfif

Teknologiat kehittyvät ja niin myös käyttäjäyhdistyksemme. Teimme vanhalle rouva SCKY:lle kunnon faceliftin nykyaikaan ja olemme tästä lähtien nimeltämme CUG.fi eli Citrix User Group Finland.

Löydymme webistä osoitteesta www.cug.fi ja myös www.cugf.fi reitittää samaan paikkaan.

Uusi imagomme astuu voimaan ja kunnolla palvellut 13 vuotta vanha SCKY jää elämään historian hurjiin tarinoihin heti, kun Patentti- ja Rekisterihallituksen tunnetusti ripeät byrokraattitontut ovat saaneet oikeat leimat hakattua oikeisiin paikkoihin kaikkiin kaavakkeisiin.

Toimimme edelleen rekisteröitynä voittoatuottamattomana itsenäisenä suomalaisena Citrix käyttäjäyhdistyksenä, joka käyttää eteensä tulevat rahat suoraan ja lyhentämättömänä jäsentoiminnan pyörittämiseen.

Kuten huomasit, nämä sivut ovat vielä hetken työn alla kunnes saamme kaiken valmiiksi.

Olemme ammattilaisia, työskentelemme kaikki samalla alalla, samojen haasteiden ja mahdollisuuksien edessä. Olemme kerhona aina uskoneet verkottumisen voimaan, emmekä luovu siitä edelleenkään.

Olemme täpinöissämme uudesta globaalista Citrix käyttäjäyhdistysten kattojärjestöstä CUGC: sta, eli Citrix User Group Communitystä, jonka kautta verkottumisfetissimme saa vieläkin laajempia ulottuvuuksia.

Uskomme vakaasti globaalin CUGC:n lisäävän tietämystämme ja ennen kaikkea verkottumistamme nykyisessä maailmassa.

Pohjoismaiset viikinkikollegamme siellä jo valtaavat parhaita paikkoja, joten on aika tuoda kentälle myös suomalaisvahvistuksia.

Mene siis osoitteeseen https://www.mycugc.org/ ja tutustu tarkemmin ja liity mukaan (ei maksa mitään). Sinne rekisteröidyttyäsi kannattaa lukea kaikki artikkelit ”About” valikon alta, ja foorumi liittyville yhteisöille löytyy täältä  ”CUGC Groups Starting” jossa on Group Forming in Finland.

Löydät meidät aktiivisena myös Facebookista. Osallistu keskusteluihimme, seuraa meitä ja pysy ajan tasalla mitä tapahtuu.

Paljon, paljon uutta on luvassa toimintaamme. Vuosisyklimme muodostuu tästä eteenpäin näin: Alkuvuodesta helmikuussa kutsumme sinut leffailtaan.

Kolme CUG@Pub baari-iltaa vuoden mittaan. Kokoonnutaan keskustaan tuopille duunin jälkeen hetkeksi ja vaihdetaan ajatuksia.

Elokuussa, lomien jälkeen järjestämme aina vuosittaisen seminaarimme, joten varaa kalenteriisi jo 23-24. elokuuta 2016, silloin järjestämme yhdessä Citrixin ja Arrown kanssa, sponsoreidemme tukemana ensimmäisen pääkaupunkiseudulla. Luvassa on Suomen suurin ja komein tämän teknologiahaaran seminaari tähän mennessä. Kaksi päivää houkuttelevana kiiltävää metallinhohtoista teknologiaa? Kyllä vaan, jos kunto kestää. Norjan käyttäjäkerholtakin se on onnistunut jo vuosia.

Seminaarimme kaikki puhujat ovat maailmankuuluja oman erikoisalansa huippuja, joista ammattilaisena luultavasti suurimman osan tunnet nimeltä jo ennakkoon ja loppuihin on jo aikakin tutustua tarkemmin.

Tätä kaikkea on luvassa jäsenillemme, joten liity nyt samalla meidän jäseneksemme sivun alalaidan linkin kautta.

Tee se kiitos vaikka olet jo ollut jäsenemme aikaisemminkin, saadaan jäsenrekisteristeristä karstat poltettua pois ja kasattua yhteen paikkaan ja kerralla ajan tasalle. Emme peri tästä eteenpäin henkilöjäseniltämme enää vuosittaisia jäsenmaksuja.

Luotamme ja uskomme uusien kommervinkkiemme lisäävän sinun mahdollisuuksiasi saada enemmän irti yhteisöstästämme ja ennen kaikkea niistä teknologioista joilla rakkaamme elätämme. Verkottuminen ja saman alan ihmisiin tutustuminen on avain menestykseen.

Citrix Professionals in Finland Unite!

Tervetuloa kerhoon:

Petri Liekovuo

President CUG.fi

petri.liekovuo@cug.fi

Liity jäseneksi / päivitä tietosi ajan tasalle.